Acryl kunstnagels neutraal, French manicure of met Gelpolish (kleur)

Acryl nagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de nagels.

Acryl is een mengsel van een poeder en een vloeistof, door de penseel eerst in de vloeistof te dopen en vervolgens door de acrylpoeder te halen ontstaat er een kneedbaar bolletje. Dit acryl bolletje wordt met de penseel op uw nagel in de juiste vorm geboetseerd en hard snel uit aan de lucht, u gaat hierbij dus niet in de uv-lamp. Wanneer de acryl is uitgehard wordt de nagel in vorm gevijld.

 

Komt u voor het eerst in de salon en kiest u voor acryl nagels dan krijgt u de eerste week garantie op uw nagels, voor meer informatie kijk bij 'Garantie' in de menubalk.

 

 

Bij elke behandeling kunt u opnieuw kiezen wat u graag wilt.

Welke keuzes zijn er met acryl nagels:

 

-  U kunt kiezen voor een neutrale acryl nagel, dat wil zeggen een transparante acryl zodat het uw natuurlijke nagel zichtbaar is en uw wel de stevigheid heeft van de acryl. 

Ook kunt u kiezen voor een roze tint acryl, zodat uw natuurlijke nagel lichtelijk zichtbaar is en u een rustig geheel creëert. Keuze in matte of glanzende afwerking.

 

-  Er is ook de keuze voor French manicure nagels. Bij French manicure is de vrije rand wit (smile line) en het nagelbed naturel/roze, u kunt kiezen uit verschillende tinten wit voor een opvallende witte French manicure of een natuurlijke uitstraling. Ook kunt u kiezen voor een gekleurde of glitter French manicure. 

Keuze in matte of glanzende afwerking.

 

-  Heeft u liever uw nagels met een mooi gelakte kleur (Gelpolish) met daarbij de stevigheid van acryl,dat is mogelijk. Eerst zal de acryl worden aangebracht en in vorm worden gevijld, vervolgens kiest u een Gelpolish kleur uit en worden de acryl nagels met twee laagjes kleur gelakt voor een mooie dekking, waarna u kunt kiezen voor een matte of glanzende afwerking. 

Deze laagjes Gelpolish harden in de uv-lamp uit en blijft tot wel 3 weken mooi. Keuze in ontzettend veel kleuren, voor ieder wat wils. 

Kijk bij de uitleg Gelpolish behandeling voor meer informatie.

 

-  Er zijn veel extra leuke opties, denk aan een leuke nail art, klein stickertje/bloemetje op de French manicure of een glitter lak die heel subtiel over de French manicure of kleur gelakt kan worden. Alle opties blijven mooi tot u toe bent aan de volgende nabehandeling. 

 

 

Na 3 tot 4 weken bent u toe aan een nabehandeling. Uw nagels worden lang en u heeft een uitgroei. Een uitgroei wil zeggen dat er geen acryl/product meer aanwezig is vlak onder de nagelriem, door de groei van uw nagels. Dan is het tijd voor een nieuwe behandeling waarbij uw nagels worden ingekort, loslating/lucht van het acryl wordt weg gevijld en uw acryl nagel verder wordt opgevuld met nieuw acryl, zodat u er weer een paar weken netjes bij loopt.