Behandelingen en mogelijkheden

Nagelversteviging:

Is uw natuurlijke nagel mooi van lengte, maar breken uw nagels snel? Uw nagels kunnen worden verstevigd met acryl of gelpolish.

Nagelverlenging:

Vind u uw nagels te kort, gebroken of bijt u nagels? Uw nagels kunnen worden verlengd met acryl.

Acryl kunstnagels neutraal, French manicure of met Gelpolish (kleur):

Een nagel in doorzichtig of neutrale kleur acryl geeft een mooie versteviging, maar u kunt ook kiezen voor acryl French manicure met wit randje. De mogelijkheid voor een gekleurd of glitter French (randje) is er ook.

Gelpolish (kleur):

U kent het wel.. u lakt uw nagels en het is nog niet droog of het is al beschadigd, of na al die moeite blijft het ook maar een paar dagen echt mooi zitten. Gelpolish hard uit in de uv-lamp, dit zorgt ervoor dat u een paar weken plezier heeft van uw gelakte nagels. Zowel mogelijk voor de natuurlijke nagels als voor de acryl kunstnagels.

Nail Art:

Wilt u eens wat anders voor een feestje of gewoon zomaar, iets opvallend of subtiel. Dan is nail art ontzettend leuk.

Manicure voor hem en haar:

Uw handen zijn misschien wel het meest gebruikte lichaamsdeel en krijgen veel te verduren. Een manicurebehandeling geeft de verzorging voor hand en nagel die nodig is voor een verzorgde natuurlijke uitstraling.

Spa Manicure:

Een luxe manicure behandeling, om echt even te kunnen ontspannen en te genieten. Extra's zijn een heerlijk geurende scrub, paraffinebehandeling en eindigt met een lekkere handcrème. 

Paraffine behandeling:

Heeft u last van droge of koude handen dan is dit zeker een aanrader! Door de warmte van de paraffine voelen uw handen erg ontspannen, ook heel goed voor de spieren in uw handen.